Bliv forhandler

PASCO Fix industriklæbestof er velegnet til bl.a. stål, plastik, kobber, messing, glasfiber, læder, gummi mv.

PASCO Industriklæbestof

PASCO Industriklæbestof er et østrigsk firma med over 25 års erfaring. Hovedproduktet (PASCO Fix® Industriklæbestof) er tysk produceret, og er blevet udviklet udelukkende til firmaet i Østrig efter deres instruktioner. Over 25 års erfaring, og mange års verdensomspændende erfaring med lim og udvikling, har det ført til, at PASCO Fix® Industriklæbestof er enestående i sin art og kvalitet. Med PASCO FIX® Industriklæbestof får du et produkt, der er designet til lang holdbarhed og høj vedhæftningsstyrke.

PASCO produkterne er velegnet indenfor industriel fremstilling, f.eks. plast, motorkøretøjer, foto og optik, sportsudstyr, modelbygning, legetøj og tandteknologi. Kan ligeledes bruges i forskellige håndværk og værksteder samt i stort omfang i husholdningen.

PASCO Danmark ApS

PASCO Danmark ApS søger forhandlere i hele Danmark. Vi er et selvstændig selskab, der har import rettighederne for disse produkter i Danmark, samt ansvaret for at overholde den danske lovgivning.

Bliv forhandler

Vil I være med til at udbrede en kvalitets industrilim og klæbestoffer, som både opfylder de høje krav fra industrien, og på samme tid eliminerer ulemperne ved traditionelle klæbemidler?

Så tag kontakt og få en uforpligtende snak, enten via info@pascofix.dk eller +45 93 30 40 40.