Cookie- og privatlivspolitik

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Hvor lang tid opbevares cookies?
  4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  5. Formål med cookies på vores hjemmeside
  6. Google Analytics
  7. Facebook
  8. Nyhedsbrev
  9. Brug af personoplysning

1.     Ejeroplysninger

PASCO Danmark ApS
Spøttrupvej 22 st tv
7400 Herning
Tlf.: +45 93 30 40 40
Email: info@pascofix.dk
CVR: 36690674

2.     Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lages på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3.     Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et antal måneder (kan variere), men de fornyes ved hvert besøg.

4.     Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

5.     Formål med cookies på vores hjemmeside

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror der er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Siden anvender cookies fra en af følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

6.     Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7.     Facebook

Funktioner til deling via Facebook. Facebook sætter ikke cookies af sig selv, men hvis der er nogle tilstede, vil den læse den.

Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/about/privacy/

8.     Nyhedsbrev

Du kan til enhver tid altid til- og afmelde at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan afmelde din email i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@pascofix.dk
Vi beskytter dine informationer og videregiver aldrig dine informationer til tredjepart.

9.     Brug af personoplysning

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos PASCO Danmark ApS, skal du rette henvendelse på info@pascofix.dk eller telefon +45 93 30 40 40. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret: 30-01-2016