Om PASCO

PASCO Industriklæbestof

PASCO Industriklæbestof er et østrigsk firma med over 25 års erfaring. PASCO Danmark ApS er et selvstændig selskab, der repræsenterer PASCO Industriklæbestof i Danmark, med eneforhandling af deres produkter inklusive markedsføring og forhandlerkontakt på det danske marked, samt ansvaret for at overholde den danske lovgivning.

Vores hovedprodukt, PASCO FIX® Industriklæbestof, er tysk produceret og er blevet udviklet udelukkende til firmaet i Østrig efter deres instruktioner.

Over 25 års erfaring, og mange års verdensomspændende erfaring med lim og udvikling, har ført til, at PASCO FIX® Industriklæbestof er enestående i sin art og kvalitet. Med PASCO FIX® Industriklæbestof får du et produkt, der er designet til lang holdbarhed og høj styrke.

Tilbage i 2005 blev der oprettet et kontor og lager i Los Angeles, USA, for at imødekommende den stigende efterspørgsel på det amerikanske marked.

NICLAS PEDERSEN

Ejer, PASCO Danmark ApS

Mission

Vi leverer en universal-lim, som opfylder både de høje krav fra industrien, og på samme tid eliminerer ulemperne ved traditionelle klæbemidler, såsom en kompliceret og kostbar process samt hurtig udtørring.

På nuværende tidspunkt anvendes PASCO produkter i hele verden og mange større selskaber benytter PASCO FIX® Industriklæbestof både i produktion og til reparationer.